Tietoa Boogista 

Boogi tarjoaa monia erilaisia koirien koulutukseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita, esimerkiksi turkin trimmausta ja hoitoa,  kynsien leikkausta, kursseja sekä koulutusta. Boogi tarjoaa omistajille ja koirille mukavia yhteisiä hetkiä ja toimintaa. Apua aina turkinhoidosta paremman kontaktin luomiseen saat koirapalvelu Boogilta.

Tietoa Boogin yrittäjästä

Olen Alma ja toimin koirapalvelu Boogissa kouluttajana sekä yrittäjänä. Olen 18 vuotias lukiolainen ja touhunnut aktiivisesti koirien parissa kohta 9 vuotta. Päälajeina minulla on Rally-toko, Nose Work ja Junior-handler.  Olen päässyt mukaan kisaamaan, kasvattamaan ja touhuamaan pääasiassa  Cavalierien, mutta myös monien muiden koirarotujen kanssa. Rakastan tehdä yhteistyötä erilaisten asiakkaiden kanssa  ja  samalla olla avuksi muille koirakoille. Minulle koiran kouluttaminen sekä huolenpito merkitsevät välittämistä ja hyvää yhteistyötä koiran kanssa. Tärkeintä ei ole se mitä koira osaa, vaan se miten käyttää aikaa koiran kanssa yhdessä uusien taitojen oppimiseen. Kaikista parasta on nähdä kuinka nopeasti ja taitavasti koirat ohjaajiensa kanssa voivat kehittyä tai kuinka  ensin vaikealta tuntuva asia onnistuu.1

Aloin  käymään koiranäyttelyissä jo vuonna 2016. Pääsin esittämään ensimmäistä “omaa” koiraani Kajaanissa,  jonka jälkeen kävimme paljon näyttelyissä eri puolella Suomea. Näyttelyiden yhteydessä löysin Junior-handler kilpailut, joissa innostuin kisaamaan ja intoa on riittänyt tähän päivään asti. Näyttelyiden myötä olen päässyt tutustumaan moniin eri rotuisiin koiriin ja  oppinut  paljon eri rotujen esittämisestä, käyttäytymisestä sekä luonteesta. Tämän vuoden tavoitteenani on osallistua sekä sijoittua hyvin Junior-handler SM-kilpailussa vuoden 2022 joulukuussa. 

Rally-tokossa aloitin kisaamisen vuonna 2018 Mea koirani kanssa. Varmasti yksi hienoimmista hetkistäni oli nuorten SM-kullan voittaminen Mean kanssa 2019 Oulussa. Pienen tauon sekä pentujen jälkeen aloitimme taas kisaamaan uudelleen ja myös toinen koiramme Ava aloittelee kisauraansa Rally-tokossa. 

.