KoulutusKurssit 2023

Arkitottelevaisuukurssi

5 kerran kurssilla opetellaan ja kehitetään arkeen liittyviä perustaitoja, kuten odottamista, luoksetuloa sekä katsekontaktia. Kurssilla harjoitellaan myös toimivaa palkkaamista, muiden koirien kanssa olemista sekä vireystilan hallintaa.

Ajankohta: Tiistaisin 28.6-26.7  klo: 18.30
Hinta: 50€

Kouluttaja: Alma Karhu

Vapaat paikat: 0

Näyttelykurssi

5 kerran kurssilla opetellaan alusta alkaen koiran kehäkäytöstä sekä koiranäyttelyiden perusalkeita. Huomiota kiinnitetään myös koiran esittämistapaan ja hyvien puolien esilletuomiseen. Kurssille voi osallistua kaiken ikäiset ja tasoiset koirat.

Ajankohta: Keskiviikkoisin 22.6-20.7 klo: 18.30
Hinta: 50€

Kouluttaja: Alma Karhu

Vapaat paikat: 0

Ilmoittautuminen kurssille

Ilmoittautuminen kurssille tulee tehdä aina viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostiin tai puhelinnumeroon, jotka löytyvät kohdasta “yhteystiedot”. Lisää ilmoittautumiseen nämä asiat: 

– Koiran nimi, ikä ja rotu           
– 
Ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Yksilötunnit

Yksittäiset kurssikerrat

Tapaaminen sovittuna ajankohtana

Hinta: 20€ / h

3 kerran yksilökurssi

Kurssipakettiin kuuluu 3 tapaamista  

Hinta: 50€ 

2 kk
yksilökurssi

Kurssi sisältää 8 tapaamista 2 kuukauden ajan

Hinta: 150€

Yksilöopetuksessa perehdytään mihin tahansa koiran käytöksessä kehitettävään toimintaan tai muuhun ongelmakäytökseen. Ennen jokaista kurssia kartoitetaan koiran lähtötilanne sekä luodaan ohjaajan kanssa suunnitelma koulutuksen etenemiseen. 

 

Muuta huomioitavaa

Osallistuminen

Kursseille tulee aina tulla terveen ja hyväkuntoisen koiran kanssa. Juoksuisen nartun kanssa ei voi osallistua kurssille, mutta asiasta voidaan sopia koirakohtaisesti. 

Kurssikerroilla pidetään yllä mukavaa ja kaikille suotuisaa ilmapiiriä. Koirat ovat erilaisia ja aloittavat harjoittelun omalta tasoltaan. Pidetään taso siis omalle koiralle sopivana, eikä vaadita koiralta liikaa. Ympäristö ja treenitilanne on koiralle uusi ja erilainen, joten keskittyminen voi olla vaikeampaa. Annetaan koiralle siis mahdollisuus totutella uusiin asioihin. Treeneissä autetaan sekä kannustetaan muita ja tehdään kaikille kiva ympäristö harjoitella.

Poissaolot ja kurssin peruutus

Kesken kurssia tapahtuneissa sairastapauksissa on oltava yhteydessä kurssin järjestäjään. Sairastumisen tai ohjaajan muun menon kuten työn, lomamatkan tai harrastuksen yms. vuoksi välistä jäänyt kerta voidaan korvata vapaavalintaisesti joko yksityistunnilla tai toisen mahdollisen koulutusryhmän kanssa. Ilmoittamattomista poissaoloista ei saa ylimääräistä korvausta. 

Kurssin voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään 1 viikkoa ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen ilmoittautumismaksusta palautetaan takaisin 50% koko kurssin hinnasta. Koiran mahdollisen sairastumisen sattuessa ennen kurssia, eläinlääkärin todistuksella kurssin voi peruuttaa milloin tahansa maksuttomasti. 

Huom!

Kurssisivuja päivitetään jatkuvasti, joten niillä kannattaa vierailla säännöllisesti!